Zopiclon is een slaapmiddel. Wordt gebruikt bij slapeloosheid

Zopiclon kopen

Zopiclon, wat is het?

Van zopiclon wordt gezegd dat het een onschuldig slaapmiddel is. Het zou niet verslavend zijn en kan met een gerust hart genomen worden. Helaas is niets minder waar, want gebleken is dat zopiclon wel degelijk, en al vrij snel, een verslavende werking heeft. Weliswaar behoort het niet tot de benzo-familie zoals oxazepam, temazepam en diazepam. Desondanks treed gewenning al vrij snel op.

Zopiclon word dus gebruikt bij slapeloosheid. Het zorgt voor een roes die u uiteindelijk in slaap brengt. Zopiclon behoort tot de zogenoemde non-benzodiazepine. In de praktijk komt het erop neer dat dit medicijn in zijn werking bijna gelijk is aan de eerder genoemde benzo’s. Zopiclon vermindert spanning en stress en maakt suf.

Hoe snel werkt Zopiclon?

Zopiclon wordt bijzonder snel opgenomen in het lichaam en is daardoor snel werkzaam. Ongeveer binnen een half uur na inname gaat u zich al suf voelen. De maximale waarde van werkzame bestanddelen in je bloed wordt al 1,5 tot 2 uur na inname bereikt.

Wanneer kan ik zopiclon gebruiken?

Zopiclon komt in de vorm van tabletten. Deze tabletten hebben een duidelijke ”ijzer-achtige” smaak. Normaal word een lage dosis aanbevolen wat vaak neer komt op 7,5mg, zelden is meer nodig. Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van zopiclon. Want zoals eerder gezegd treed er al snel gewenning op.

Hoe kan ik zopiclon kopen?

Zopiclon kopen bij ons is doodeenvoudig. Want we hebben het eigenlijk altijd wel op voorraad. Check onze webshop voor het actuele aanbod. Voor het afrekenen bieden we een aantal mogelijkheden. Maar regel is, zodra de betaling binnen is, sturen wij onmiddellijk af!