Zopiclon

(1 klantbeoordeling)

50

Zopiclon

30 tabletten

7,5mg per tablet

Zopiclon is net als zolpidem een Z-slaapmiddel. Hiervan werd lange tijd gedacht dat ze niet zo verslavend waren als de benzo varianten. Maar ook met zopiclon is het oppassen. Aan de ene kant een goed werkend slaapmiddel dat u de rust weer gaat geven. Aan de andere kant het gevaar van gewenning. Om die reden raden we langer dan 3 nachten gebruik af.

Zopiclon wordt snel opgenomen in het lichaam en is daardoor snel werkzaam. Na ongeveer een half uur na inname gaat u zich al slaperig voelen. De maximale waarde van werkzame bestanddelen in je bloed wordt al 1,5 tot 2 uur na inname bereikt. Het is dus erg belangrijk dat u geen werkzaamheden meer hoeft uit te voeren. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen!

Dus het medicijn zopiclon is dus geschikt voor kortdurende behandeling van slapeloosheid en andere ernstige slaapstoornissen. Zopiclon is erg geschikt voor mensen die niet in slaap kunnen vallen én bij problemen met het in slaap blijven. Op slaapwijzer.net staat een goed artikel die u wellicht even kunt doornemen. Hierdoor kunt u beter afwegen of dit middel geschikt voor u zou zijn.

En juist omdat dit middel zo populair is, proberen we u te blijven informeren via ons blog.

 

Extra informatie

Status

Nieuw, Over datum

1 beoordeling voor Zopiclon

  1. Matrix88

    nette prijs maar ik kan niet wennen aan de smaak. gelukkig slaap ik nu wel meer dan zonder de zopiclon

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *