Trenbolone enanthate Hardcorelabs

(1 klantbeoordeling)

50

Trenbolone enanthate Hardcorelabs

10ml

150mg per ml

Trenbolone enanthate is een anabole steroïde. Het wordt beschouwd als een van de krachtigste prestatiebevorderende medicijnen die ooit zijn gemaakt. In vergelijking met andere anabole steroiden met dezelfde functie, begint het vrij snel zijn effecten te vertonen. Vroeger werd het medicijn gebruikt om de spiermassa en kracht in bepaalde soorten vee te vergroten. Maar vanwege zijn verbazingwekkende eigenschappen werd het al snel aangenomen als een prestatieverhogend medicijn voor de atleten. Trenbolone enanthate heeft de voorkeur boven andere geneesmiddelen met dezelfde functie. Dit komt ook omdat het de bloedspiegel redelijk stabiel houdt. En toch topprestaties levert.

Effecten:
Trenbolone enanthate is uitermate nuttig tijdens de cut en bulk periode. Een perfecte combinatie met een product zoals testosteron enanthate. Het behoudt het spierweefsel. Dit is vooral handig tijdens een dieet. Bij een dieet is je belangrijkste doel om vet te verliezen en niet om spieren. Dit product bespaart dus de spiermassa, die je direct nodig hebt voor kracht. Dit medicijn maakt ook plaats voor een verhoogde stofwisseling, wat weer nuttig is bij het verbranden van vet. Dit medicijn werkt dus ook als een aanvullend dieetmedicijn.

Dit product veroorzaakt duidelijke veranderingen in de hardheid en vasculariteit van het lichaam. In tegenstelling tot veel andere steroïden heeft dit medicijn geen waterhoudende eigenschappen. Dit suggereert dat al het gewicht dat u door dit product wint, spiermassa zal zijn. Dit leidt tot een verdere toename van kracht. Het bevordert ook een sneller herstel van de gescheurde spier, wat de echte voordelen zijn. Bij sommige personen kan het de cardiovasculaire gezondheid beïnvloeden, maar in het algemeen verhoogt het de spierkracht en het uithoudingsvermogen.

Voor beginners wordt dit meestal gegeven in een bereik van 200-400 mg per week.

Voor gevorderde atleten, 500-800 mg per week.

1 beoordeling voor Trenbolone enanthate Hardcorelabs

  1. Michael

    Lekkerr produkt. heb geen tren hoest gekregen dusver. De olie is super dun. Of dat ermee te maken heeft weet ik niet. Maar ben erg tevreden

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *