Sale!

Trenbolone enanthate Anabolic Technology

35

Trenbolone enanthate Anabolic Technology

10ml

200mg per ml

5 op voorraad

Trenbolone is een middel dat niet in een beginnerskuur thuis hoort. De bij-effecten die het geeft zijn vrij intens. Denk daarbij aan humeur-schommelingen en agressie. Dit is als verstandig mens/atleet prima onder controle te houden wanneer diegene ervaring heeft met anabole steroïden.

Dit middel is zelfs in staat om vet te verbranden, en tegelijkertijd spiermassa op te bouwen. Dit maakt trenbolone erg uniek! Mede hierom kan trenbolone (enanthate) in echte massa-kuren als in cut-kuren gebruikt worden. Vaak wordt voor massakuren de langwerkende versie Trenbolone enanthate gebruikt bij een dosis van 400 tot 800mg per week. Aromatiserende middelen als testosteron en dianabol de werking van trenbolone., Maar let op, bij een dergelijke combinatie kan wat waterretentie optreden. Om te cutten wordt vaak de kortwerkende versie trenbolone acetate gebruikt. Hiervan moet iedere dag of om de dag 75mg geïnjecteerd worden. Stacken kan dan met bijvoorbeeld primobolan of stanozolol genomen worden. Maar ook de combinatie/stack met testosteron propionate en masteron propionate is zeer populair.

Na de kuur moet een nakuur van nolvadex of clomid genomen worden en tijdens de kuur kan HCG (pregnyl) genomen worden om de hormoonproductie na de kuur sneller op gang te brengen.

Trenbolone is familie van nandrolone. Het stacken ervan met nandrolone decanoate raden we stellig af. De kans op een sterk verminderd libido en erectie-problemen is redelijk groot. Stack een middel als deze met bijvoorbeeld een testosteron enanthate, en u heeft een bijzonder sterke anabolenkuur. Afhankelijk van iemands ervaring raden we doseringen tussen de 400 tot 800mg per week aan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trenbolone enanthate Anabolic Technology” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *