Testosteron enanthate Anabolic Technology

40

Testosteron enanthate Anabolic Technology

10ml

250mg per ml

Uitverkocht

Testosteron enanthate is het meest gebruikte middel binnen de sportwereld van bodybuilding en krachtsporters. De oorzaak zit in de afgifte van deze enanthate ester. Deze hoeft slechts eenmaal per week geïnjecteerd te worden. Ongeveer zoals de cypionate ester. Testosteron enanthate van Anabolic Technology zorgt voor een toename van spiervezels en beschermt tegen spierverlies tijdens bijvoorbeeld een cutkuur. Daarnaast zorgt het voor een toename van rode bloedcellen. Dit betekend een beter uithoudingsvermogen, sneller herstel en een goede eetlust. Van nature is testosteron (dus ook de enanthate) zowel anabool als androgeen.

Anabolic Technology heeft deze testosteron uitgevoerd op 250mg per ml. De aanbevolen dosering ligt ergens tussen de 500 en 1250mg. Natuurlijk afhankelijk van iemands ervaring. Let wel, hoe hoger de dosering hoe groter de bijwerkingen worden. Gebruikers van testosteron enanthate zullen een drastische toename in spiermassa en spierkracht ervaren. Tevens zorgt testosteron enanthate voor een sterk verhoogd libido.

Testosteron enanthate laat zich makkelijk stacken met tal van andere anabole steroïden. Daarom is het ideaal te gebruiken in zowel een cut kuur als een massakuur. Het kan gecombineerd worden met trenbolone, deca, dianabol en oxymetholone. Testosteron is bij verstandig gebruik langere tijd en met een hogere dosis te gebruiken zonder schadelijke gevolgen. Testosteron is een uiterst effectief middel als het aankomt op spieropbouw, kracht en het verliezen van vet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testosteron enanthate Anabolic Technology” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *