T6 ECA-Stack Zion Labs

(2 klantbeoordelingen)

60

T6 ECA-Stack Zion Labs

60 tabletten

30mg ephedra, 150mg aspirine, 250mg cafeïne en 50mg 1.3 DMAA

De T6 fatburner is een bijzonder krachtig product. Deze ECA Stack van Zion Labs bevat naast ephedra, aspirine en cafeïne ook DMAA. Dit maakt het product een nog efficiëntere vetverbrander. Tevens geeft het je de energie die u nodig heeft om de drukste dagen aan te kunnen, terwijl u op het zelfde moment ook calorieën verbrandt.

Wanneer je T6 van Zion Labs als vetverbrander gebruikt neemt u 1 capsule bij het ontbijt. Zodra u wat meer gewend raakt aan het product kunt u het langzaam gaan opbouwen naar een 2e capsule.

T6 ECA Stack geeft een lekker opgewekt en energiek gevoel. Veel mensen gebruiken het daarom op fysiek of juist mentaal zware dagen. Ook wordt het gebruikt tijdens het uitgaan.

Gebruik T6 het met mate en overschreid nooit de aanbevolen dosering., het is een niet te onderschatten product die u goed kan ondersteunen om vet te verbranden. Maar overschrijd nooit de aanbevolen dosering!

Maar let op! Wanneer u enige vorm van hartkwalen heeft raden we dit product af. Omdat T6 uw lichaam en dus ook uw hart in een hogere versnelling zet zou het een te grote belasting kunnen zijn. Volg ook ons blog voor aanvullende informatie.

2 beoordelingen voor T6 ECA-Stack Zion Labs

  1. Saskia

    Voelt erg goed. Ben nu 3 kilo kwijt in minder dan 2 weken. En dat zonder sportschool (corona).

  2. D.J.

    Bedankt nog voor de info! 🙂 Ik begin er morgen mee.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *