T5 ECA-Stack Zion Labs

(3 klantbeoordelingen)

50

T5 ECA-Stack Zion Labs

60 capsules

30mg ephedrine hcl, 250mg cafeïne en 150mg aspirine per capsule

De beste fatburner in ons assortiment is de T5 fatburner! Deze Eca-Stack is van het merk Zion Labs die naast de T5 nog meer producten heeft. Geen enkel ander product komt in de richting en daarom is deze met stip ons best verkochte product. Wat dit product uniek maakt is de samenstelling van de diverse ingrediënten. Namelijk ephedrine, cafeïne, en aspirine en dat in de juiste verhoudingen. Deze stoffen versterken elkaar behoorlijk.

De T5 ECA-Stack word erg breed ingezet. Dit heeft Anabolen Outlet ook erg verwonderdt. Namelijk als fatburner (uiteraard), maar ook voor het feel-good gevoel. Men ervaart een lekkere rush die urenlang aanhoud. Ook het uitgaansleven heeft de Eca-Stack gevonden. Men voelt zich euforisch en kan langer door-feesten. Energie voor twee dus!

Neem de T5 fatburner niet te laat op de dag. De hoeveelheid cafeïne zal u zeker uit uw slaap houden. Wij adviseren de laatste capsule rond het middaguur te nemen en in ieder geval niet later dan 16.00 uur in te nemen.

Om mensen ervan te overtuigen dat de T5 fatburner daadwerkelijk geen onzin is en doet wat het beloofd zullen wij het product blijvend goedkoop aanbieden en zelfs periodiek afprijzen. Ook wanneer er nieuws te melden is, kunt u ons blog erop nalezen.

3 beoordelingen voor T5 ECA-Stack Zion Labs

  1. J. ten Hove

    Werkt super!

  2. Suzan

    Fijn product. heb geen hongergevoel de hele dag. terwijl ik veel minder ben gaan eten. Tot nu toe 5 kilo kwijt en dat zonder sport (wat ik maandag wel weer ga oppakken)

  3. Karin

    niet te laat innemen is mijn tip. Verder erg tevreden

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.