Oxazepam 50mg kopen

(1 klantbeoordeling)

50

Oxazepam 50mg

30 tabletten

50mg per tablet

Oxazepam bestellen

tekst over bestellen

Hoe gebruik je Oxazepam

Iedereen kent het gevoel van angst wel. Het is een normale reactie bij dreigend gevaar. Het leidt tot voorzichtigheid of tot vluchten en is dus een nuttige vorm van zelfbescherming. Maar uw leven erdoor laten leiden gaat dan te ver.

Oxazepam dempt emoties en daardoor kan het u kalmeren kalmerend als u angstig of gespannen bent. Hierdoor verminderen ook de lichamelijke klachten zoals hartkloppingen, buikpijn, trillen en transpireren, welke vaak met angst en spanning gepaard gaan.

Dit medicijn is een tijdelijke hulp bij deze verschijnselen. Het lost de oorzaak van uw gespannenheid echter niet op. Bij zeer heftige emoties en gedurende een korte periode kan het nuttig zijn.

Ongeveer 45 minuten tot één uur na inname wordt u rustiger. Dit effect houdt zes tot acht uur aan. Oxazepam werkt spier-ontspannend, rustgevend en maakt suf waardoor u beter in slaap valt en beter doorslaapt. Dit maakt oxazepam vooral geschikt als u moeite heeft met inslapen en als u verwacht gedurende de nacht vaak wakker te worden. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken.

Oxazepam werkt als slaapmiddel alleen goed als u het af en toe gebruikt. Bijvoorbeeld om de drie dagen. Bij dagelijks gebruik neemt de werking af omdat uw lichaam aan het effect went.

We hebben er onlangs nog een nieuws-bericht over gemaakt. Deze kunt u hier lezen.

Heb je vragen over Oxazepam?

tekst

1 beoordeling voor Oxazepam 50mg kopen

  1. Daniel

    Uitstekende oxazepam. Eindelijk weer kunnen slapen!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *