Oxandrolone Anabolic Technology (anavar)

(1 klantbeoordeling)

45

Oxandrolone Anabolic Technology (anavar)

100 tabletten

10mg per tablet

De officiele naam van anavar is oxandrolone. Het is geen sterk middel maar spiermassa die u er mee wint zal duurzaam zijn. Met andere woorden, het zal niet snel verdwijnen. Een nakuur zal in de meeste gevallen dan ook niet nodig zijn. Voor mannen is een dosering van 50 tot 100mg per dag voldoende zijn. Vrouwen zouden niet hoger dan 10, maximaal 15mg per dag.

Oxandrolone is een 17aa gerelateerde anabolen steroïden in tablet vorm. En van die groep is oxandrolone het mildste en veiligste anabole steroïde op de markt. Het heeft een anabolische en androgene werking en aromatiseert niet. Het is een van de weinige anabolen steroïden die niet naar oestrogeen aromatiseert. En daardoor zult u tijdens een kuur ook geen vocht vasthouden. Met als resultaat dat gewonnen spiermassa uitstekend vast te houden is na de kuur.

Anavar is geschikt voor diverse atleten. Het zorgt voor een toename explosieve kracht en zorgt ervoor dat je vetverbranding sneller zal gaan werken. Een ideaal middel om droog te trainen voor de zomer.

Anavar word ook veel door vrouwen gebruikt vanwege milde bijwerkingen en geen kans op vermannelijking.

1 beoordeling voor Oxandrolone Anabolic Technology (anavar)

  1. Muscle4life

    Erg tevreden over deze anavar. Is mijn tweede kuur van anabolic technology.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *