Sale!

Oral turinabol Anabolic Technology

25

Oral turinabol Anabolic Technology (LET OP!! 4-2019)

100 tabletten

10mg per tablet

Turinabol of oral turinabol lijkt erg veel op de populaire dianabol. Maar turinabol heeft veel minder nare bijwerkingen. Het middel word daarom ook als vrij mild ervaren. De meeste orale anabole steroiden zijn verantwoordelijk voor flink wat krachttoename. Turinabol is niet veel anders. Doseringen van 40 tot 60mg per dag zijn normaal. En dat voor ongeveer 4 tot 6 weken. Dit omdat orals als extra levergiftig worden ervaren.

De spiermassa en spierkracht die gewonnen wordt als redelijk ervaren. Dit kunt u als positief ervaren, want middelen als dianabol zorgen namelijk voor flink wat bloat (veel vocht vasthouden). Een groot voordeel is echter dat het niet aromatiseert en maar een lichte androgene activiteit vertoont. Dit kan veel voordelen opleveren voor mensen die graag vooruitgang wil boeken zonder het lichaam teveel te belasten.

De bijwerkingen van turinabol zijn minimaal. Dat maakt het middel namelijk ook geschikt voor vrouwen.

Turinabol heeft een schimmig verleden. Het heeft namelijk zijn bekendheid gekregen door het Oost-Duits steroïden schandaal  uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Het was extreem effectief en liet zich niet ontdekken in de steekproeven omdat het niet detecteerbaar is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oral turinabol Anabolic Technology” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *