Melanotan (huidbruiner)

40

Melanotan (huidbruiner)

10mg per vial

1 vial bac. water

3 complete spuitjes (U-100 1 ml 0.33 (29G) x 12.7 mm)

Melanotan is een bruinings-product wat het lichaam aanzet tot het produceren van meer pigmentcellen. Hierdoor ontwikkeld u binnen enkele dagen al een mooie, natuurlijk kleur over het hele lichaam.  Oorspronkelijk is Melanotan, ook wel m2 genoemd, ontwikkeld om mensen die klachten hebben bij blootstelling aan Uv-licht. Mensen met een zeer licht huidtype worden zo weerbaarder  voor de zon.

Maar tegenwoordig wordt het ook cosmetisch gebruikt door mannen en vrouwen die graag een tintje bruiner willen zijn. Een bijwerking van melanotan is dat het de eetlust afremd. Een andere bijwerking is dat het bij mannen nog wel eens kan leiden tot erecties.

Daarnaast heeft onze huid het niet meer nodig om uren in de zon te liggen, met als gevolg een snel verouderde huid. Met huidkanker als gevolg van alle zonnestralen..

Melanotan zorgt er zogezegd voor dat je niet meer verbrand, en de huid minder gevoelig is voor de zon, en je het hele jaar een mooie bruine teint kan hebben. Tevens neemt de eetlust af en voor de mannen kan het zetten van Melanotan zorgen voor een erectie. De meest perfecte combinatie als het aan ons ligt;)

Hoe gebruik ik melanotan?

Dit middel wordt geleverd in poedervorm die je moet je aanmengen met 1ml anti-bacterieel water. Wij verkopen enkel kant-en-klare setjes. Dat wil zeggen inclusief spuitje en bac.water zodat u meteen aan de slag kan. Om te weten hoeveel u van het middel moet gebruiken per keer kunt u de volgende berekening gebruiken:

0,01mg per kg lichaamsgewicht. Dus als je bijvoorbeeld 70 kilo weeg dan gebruik je 0,7mg melanotan per keer. Deze dosering kunt u één keer per dag aanhouden tot u het gewenste resultaat hebt bereikt. Daarna kunt u verder op onderhoud dit is ongeveer twee keer per week de dagdosering.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Melanotan (huidbruiner)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *