Diazepam 10mg

(1 klantbeoordeling)

50

Diazepam 10mg

30 tabletten

10mg per tablet

Diazepam, of valium is een veelzijdig medicijn. Het werkt namelijk rustgevend, vermindert angstgevoelens, ontspant de spieren en maakt suf. Verder stopt het epilepsie-aanvallen. Tevens word het gebruikt in de behandeling van alcohol en GHB verslavingen. De rustgevende en spier-ontspannende werking duurt ongeveer 8 tot 12 uur.

Het wordt voorgeschreven bij angstgevoelens en gespannenheid, paniekstoornissen, slapeloosheid, alcohol-ontwenning, spierkrampen, epilepsie en onrust.

Als slaapmiddel is diazepam wellicht minder geschikt dan een product als oxazepam. Maar het zorgt wel degelijk voor een spier-ontspannend effect. Daarnaast is het rustgevend en maakt suf. Het bevordert zo dat u in slaap valt en beter doorslaapt. Diazepam als slaapmiddel is vooral geschikt als u moeite heeft met inslapen.

Bijna 1 op de 3 mensen ervaart de volgende dag nog steeds een bepaald gebrek aan concentratie. En dat vooral de eerste weken van het gebruik. Dit komt natuurlijk vooral omdat diazepam zo’n lange werking heeft.  Pas daar mee op en negeer dat soort bijwerkingen niet! Ongelukken kunnen bijvoorbeeld plaatsvinden wanneer u aan het verkeer deelneemt. Of bij het beklimmen van een ladder, bedienen van apparaten of bij bewakings- en controlewerkzaamheden.

1 beoordeling voor Diazepam 10mg

  1. Sas

    snelle levering, bedankt! Goede ontspanner.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *