Test Base Hardcorelabs (testosteron suspensie)

Wat is nou precies Testosteron Base?

Testosteron Base of kort Test Base, is testosteronvorm die esterloos is. In de praktijk betekend dat eigenlijk dat er vrijwel geen sprake is van een langzame afgifte, maar is de afgifte vrijwel direct na de injectie ervan. Het is een bijzonder krachtig middel wat het meteen niet geschikt maakt voor beginners. Testosteron Base wordt ook wel testosteron suspensie genoemd. Het is een product wat nog door enkele underground labs gemaakt wordt.

Wat is een goede dosering?

Het middel kan overigens prima met andere anabole steroïden gestackt worden. En voor maximale effectiviteit adviseren wij doseringen van 100 a 200mg per dag. Wat dus neerkomt op zo’n 700 a 1400mg per week. Dat maakt Testosteron Base niet een bepaald goedkoop product, maar de resultaten zullen u verbazen.

Waarom dit nieuwsbericht?

Wij hebben hier een nieuw-artikel van gemaakt omdat wij vinden dat dit product even wat extra aandacht verdiend. Het is namelijk lastig verkrijgbaar en mensen zoeken er vaak tevergeefs lang naar. Gelukkig heeft Hardcorelabs deze in hun assortiment geplaatst en wij in de webshop. Hier kunt u deze vinden.