T-500 Hardcorelabs testosteron mix

T-500 van Hardcorelabs

Anabolen Outlet zal regelmatig hier een product wat extra aandacht geven. De reden zal keer op keer verschillen. Zo kan het zijn dat een product zo gewild is dat we een nog groter publiek hierover willen informeren. Het kan ook zijn dat het product voor een bepaalde tijd een behoorlijke korting heeft.

Zo is het deze keer de beurt aan de T-500 van Hardcorelabs. Een testosteron mix met zowel een enanthate als een cypionate ester. Afzonderlijk van elkaar niet bijzonder, maar samen blijkt dit een behoorlijk potent middel te zijn. De reacties die wij terug krijgen zijn in ieder geval erg positief. Zelfs diegene die T-500 pas later in hun kuur implementeren ervaren een enorme boost. Zowel aan kracht en massa als hun libido. Want wees eerlijk, dat is vaak een welkom bijverschijnsel.

Zoals wij het nu ervaren is hier sprake van zogenaamde synergie, dus 1 + 1 = 3.

Hardcorelabs is een van de weinige labs die een dergelijk product kan produceren. Want 500mg per ml was vroeger vragen om moeilijkheden. Men kreeg last van pijnlijke injectie-spots of er zat domweg geen 500mg per ml in maar stond het wel doodleuk op het etiket.