melanotan_melanotan kopen

Melanotan kopen… zonder zonnebank toch zomerbruin!

Wat is melanotan?

Melanotan kopen is tegenwoordig erg makkelijk. Door een simpele zoektocht op Google zie je dat er genoeg aanbieders zijn. Maar wat is nu precies melanotan?

Het is een fantastisch middel dat binnen enkele dagen uw huid voorziet van een mooie, natuurlijke kleur. Oorspronkelijk is melanotan ontwikkeld als geneesmiddel tegen huidkanker. Een te lange Uv-straling blootstelling kan tal van gezondheidsklachten geven. Uw huid veroudert sneller en ook is er een groter risico op. En om dit te voorkomen is dit synthetisch hormoon ontwikkeld.

Gebruik van Melanotan

Het gebruik van melanotan is vrij eenvoudig. De meest gebruikte manier is door het spuiten in het buikvet met behulp van een insuline naald. En tegenwoordig is het ook mogelijk om het door je neus in te brengen door middel van een neusspray.

Dit middel wordt geleverd in poedervorm die je moet je aanmengen met 1ml anti-bacterieel water. Wij verkopen enkel kant-en-klare setjes. Dat wil zeggen inclusief spuitje en bac.water zodat u meteen aan de slag kan. Om te weten hoeveel u van het middel moet gebruiken per keer kunt u de volgende berekening gebruiken:

0,01mg per kg lichaamsgewicht. Dus als je bijvoorbeeld 70 kilo weeg dan gebruik je 0,7mg melanotan per keer. Deze dosering kunt u één keer per dag aanhouden tot u het gewenste resultaat hebt bereikt. Daarna kunt u verder op onderhoud dit is ongeveer twee keer per week de dagdosering.

Maar let op! Wilt u melanotan kopen, let op dat u wel met echte versie te maken hebt. van de drug en niet namaak melanotan toedien, dit kan schadelijke gevolgen hebben voor je lichaam. Vaak hebben de namaak middelen ook veel negatieve bijwerkingen als hoofdpijn, moeheid, minder goed zien, hoge bloeddruk en een verhoogde hartslag.