Helios Hyper Thermal Lypolitic van HardCoreLabs voor plaatselijke vetverbranding

Helios Hardcorelabs

Allereerst, wat is nou precies Helios?

Wel…Helios is een nogal uniek middel op de Nederlandse markt. In Duitsland, waar Hardcorelabs zijn oorsprong heeft, kent men het al wat langer. Maar hier in Nederland nu zo’n 7 jaar. Voor zover wij weten is het enkel Hardcorelabs die het maakt en daar zijn we best trots op. Helios is namelijk een lokale vetverbrander. En dat maakt het natuurlijk erg populair bij mensen die probleem-zones hebben waar ze maar niet vanaf komen.

Hoe werkt Helios?

Helios bevat twee erg belangrijke componenten, namelijk clenbuterol en Yohimbine hcl. Nu is het zo dat clenbuterol de temperatuur van het lichaam doet stijgen. Atleten die wel eens clenbuterol only hebben gebruikt weten exact wat hiermee bedoelt word. Een warme gloed in het gezicht en vaak een klein beetje zweten zelfs.

Daarna is de Yohimbine aan de beurt. Deze zorgt ervoor dat het lichaamsvet dat is ”losgeraakt” wordt afgevoerd. In dit proces, dus tijdens het Helios gebruik raden wij stellig aan om goed te blijven drinken. In vetcellen zit van alles opgeslagen dat mobiel raakt door dit middel. U wilt niet dat dit maar blijft zwerven in uw lichaam dus daarom, drink veel water!

Tijdens dit proces, het proces van vet verbranden op die ene plek waar het maar niet weg gaat, is het injecteren van Helios dus een must. Maar dat begreep u al. Dan weet u vast ook dat er vrij vaak geïnjecteerd dient te worden. Dus mensen met ”naaldenvrees” zullen over die angst heen moeten stappen.

En waar kan ik dit product dan precies vinden?

In onze webshop hebben we een aparte sectie met vet-verbranders. Het product Helios staat daar dus tussen. Of klik eenvoudig op deze link. Heeft u verder nog vragen over dit unieke product of opmerkingen, dan kunt u eenvoudig contact met ons leggen via ons contactformulier.