Dianabol kopen

Misschien wel het bekendste middel dat we kennen, dianabol. Het is onder onnoemelijk veel namen uitgebracht. Maar officieel heet het dus metandienone,  methandienone of methandrostenolone. Wij hanteren de naam dianabol in zowel dit artikel zowel als de webshop Anabolen Outlet om het maar makkelijk te houden.

Wat is nou precies dianabol?

Dianabol is ontwikkeld door dr. Ziegler in de jaren 50 van de vorige eeuw. Dit deed hij voor het Amerikaanse Olympische team. Echter, het middel werd 40 jaar later door de Amerikaanse FDA verboden. Het wordt algemeen beschouwd als de stamvader der anabolen steroïden.

Dr. Ziegler werkte in die tijd voor het farmaceutisch bedrijf Ciba. Hij was een oorlogs-veteraan die ooit met schotwonden in het hospitaal was terecht gekomen. Als afstammeling van 3 generaties dokters had hij zich gespecialiseerd in herstellende medicatie. Hiernaast was hij een fanatiek gewichtheffer en kende diverse Amerikaanse top-gewichtheffers van dat moment. Destijds had het bedrijf Ciba toegang tot documentatie van de nazi’s over experimenten op kampgevangenen met testosteron en maakte testosteron voor diverse, vaak experimentele, doeleinden zoals voor patiënten met brandwonden en gehandicapten.

Maar het oorspronkelijke idee kwam van een Russische collega waarmee hij in gesprek kwam tijdens de wereldkampioenschappen gewichtheffen in Wenen. Hij gaf toe aan Ziegler zijn atleten te voorzien van testosteron. Terug in Amerika is hij dat verder gaan uittesten op atleten in diverse sporten. Het resultaat was niet misselijk. Kracht en spiermassa nam flink toe, maar de bijwerkingen ook. Om die reden zocht hij naar een beter alternatief en vond dit in Methandrostenolone dat in 1958 als Dianabol werd geproduceerd door Ciba in de V.S

Wat maakt dianabol nou zo populair?

Dianabol is om een groot aantal redenen zo enorm populair (geworden). Ten eerste is het goedkoop. Zeker als u het vergelijkt met andere orale anabole steroïden zoals anavar en oxymetholone. Niet alleen per tablet maar ook verhoudingsgewijs. De grondstof behoort tot een van de goedkoopste.

Het is overal. Elk underground lab heeft dianabol in zijn assortiment, het is een absolute noodzaak dit als merk aan te kunnen bieden.

Daarnaast is het laagdrempelig. Omdat de bijwerkingen wel meevallen als de atleet zich houd aan normale doseringen. Hiermee houden we dus in ogenschouw hoe de opbrengsten (kracht en spiermassa) zich verhouden naar de bijwerkingen.

Wat ook niet onbelangrijk is, is dat dianabol zich uitstekend laat stacken (stapelen, mixen) met tal van andere anabole steroïden. Een anabolenkuur met testosteron en trenbolone waarbij dianabol wordt toegevoegd is een absoluut succes voor bijna iedere atleet.

Welke dianabol heeft Anabolen Outlet?

Wij bieden een aantal merken aan die dianabol in hun assortiment hebben. Allen zijn van uitstekende kwaliteit. Zoals die van Titan Healthcare die u hier kunt vinden. Maar een ervaren atleet heeft vaak een vast merk waar hij of zij zich goed bij voelt. Wij hopen iedereen tegemoet te komen met onze producten. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via het contact-formulier.

Succes!!