Geplaatst op Geef een reactie

Baltic Pharmaceuticals

tabletten anabolen van Baltic Pharmaceuticals

Wat heeft Baltic Pharmaceuticals te bieden?

Baltic Pharmaceuticals is een merk zonder poespas. Daarmee bedoelen we dat ze een no nonsense assortiment hebben waar iedere atleet mee uit de voeten kan. Zowel de professional als de recreatieve sporter. Denk dan aan middelen als testosteron enanthaat, parabolan,  dianabol, stanozolol aqueous en boldenone. Maar ook een product als testosteron undecanoate is een zeer waardevol product. Veel mannen (niet altijd atleten) gebruiken het om hun testosteron op pijl te houden. Als onderdeel van hun TRT, ofwel ”testosterone replacement therapy”.

Waarom juist Baltic Pharmaceuticals kopen?

Atleten kiezen voor Baltic Pharmaceuticals om verschillende redenen. Allereerst heeft dit merk een uitstekende reputatie. En dat is na zoveel jaar toch best bijzonder te noemen. De producten zijn altijd zuiver en de doseringen ook altijd correct. Bovendien is de echtheid middels een code altijd te achterhalen. Ieder doosje heeft zo’n unieke code. Daarnaast heeft dit merk een hele fraaie uitstraling. Vijf ampullen in een keurig doosje en een duidelijke bijsluiter.

Uw anabolen kopen bij Anabolen-outlet.com

Waarom zou u juist voor Anabolen-outlet.com kiezen als het gaat om uw anabolenkuur? Tja, ons assortiment is natuurlijk compleet. Heel belangrijk wanneer je een anabolenkuur wil samenstellen. En omdat we de Anabolen-outlet zijn hebben we vaak hele scherpe aanbiedingen. Soms is dat omdat een bepaald middel over zijn datum is geraakt. Het middel is nog net zo goed maar wij hangen er een scherpere prijs aan.

Geplaatst op Geef een reactie

Meteen een anabolen kuur kopen?

anabolen kuur kopen

Een anabolen kuur kopen?

U traint al een paar jaar. Uw voedingsprogramma slaat goed aan en u gebruikt een aantal supplementen die ook echt werken.

Maar daar is het welbekende plateau en er komt geen gram meer bij. Is dit het moment dat u zich neerlegt bij het gewonnen fysiek? Daar is helemaal niets mis mee, want het behaalde fysiek kan al 10 keer beter zijn dan die van uw leeftijdsgenoten.

Maar wilt u nog een paar stappen verder gaan, is een anabolen kuur kopen wellicht een optie voor u. Lees u alleen wel goed in zodat u weet waar u aan begint. Een anabolen kuur kopen is een manier om dat plateau te doorbreken. Maar wees er zeker van dat alle elementen kloppen! Dus geen overmatige stress in uw leven. En ook geen opspelende blessures. Genoeg tijd om ook echt 4, 5 keer per week naar de gym te gaan, en eenmaal daar de volle 100% te geven!

Welke anabolen kuur is geschikt?

Welke anabolen er in uw anabolen kuur horen te zitten is een lastige vraag. Zoals eerder gezegd is goed uw huiswerk doen extreem belangrijk. Lees op fora of lees een goed objectief boek. Er zijn namelijk een paar ‘’regels’’ die behoorlijk belangrijk zijn om zodoende wel het resultaat te behalen die u in gedachte heeft.

Om een voorzetje te geven is het belangrijk om simpel te beginnen. Dus niet meteen 3 soorten anabole steroïden door elkaar te gaan gebruiken. Ja, het zal vast een redelijk succes geven, maar welk van de drie gaf nou de doorslag? Lastig te bepalen waar u nou zo hard op ging. Een simpele testosteron kuur met eventueel deca zou als eerste anabolen kuur al behoorlijk wat spiermassa en kracht gaan geven. Op die manier leert u hoe de middelen reageren. En met die gewonnen kennis kunt u toekomstige anabolen kuurtjes samenstellen.

De anabolen kuur bestellen

Anabolen bestellen is het minst lastige. De webshop van Anabolen-outlet.com staat vol producten om meteen aan de slag te kunnen. We verkopen verschillende merken in verschillende prijs-klassen. Ook hebben we elke dag bijzonder veel aanbiedingen. We zijn tenslotte de Anabolen Outlet! Kortingen die oplopen tot wel 50% zijn geen uitzonderingen. Injectiemateriaal is ook volop aanwezig. Dus bij ons alles onder een dak!

 

Geplaatst op Geef een reactie

Melanotan kopen… zonder zonnebank toch zomerbruin!

melanotan_melanotan kopen

Wat is melanotan?

Melanotan kopen is tegenwoordig erg makkelijk. Door een simpele zoektocht op Google zie je dat er genoeg aanbieders zijn. Maar wat is nu precies melanotan?

Het is een fantastisch middel dat binnen enkele dagen uw huid voorziet van een mooie, natuurlijke kleur. Oorspronkelijk is melanotan ontwikkeld als geneesmiddel tegen huidkanker. Een te lange Uv-straling blootstelling kan tal van gezondheidsklachten geven. Uw huid veroudert sneller en ook is er een groter risico op. En om dit te voorkomen is dit synthetisch hormoon ontwikkeld.

Gebruik van Melanotan

Het gebruik van melanotan is vrij eenvoudig. De meest gebruikte manier is door het spuiten in het buikvet met behulp van een insuline naald. En tegenwoordig is het ook mogelijk om het door je neus in te brengen door middel van een neusspray.

Dit middel wordt geleverd in poedervorm die je moet je aanmengen met 1ml anti-bacterieel water. Wij verkopen enkel kant-en-klare setjes. Dat wil zeggen inclusief spuitje en bac.water zodat u meteen aan de slag kan. Om te weten hoeveel u van het middel moet gebruiken per keer kunt u de volgende berekening gebruiken:

0,01mg per kg lichaamsgewicht. Dus als je bijvoorbeeld 70 kilo weeg dan gebruik je 0,7mg melanotan per keer. Deze dosering kunt u één keer per dag aanhouden tot u het gewenste resultaat hebt bereikt. Daarna kunt u verder op onderhoud dit is ongeveer twee keer per week de dagdosering.

Maar let op! Wilt u melanotan kopen, let op dat u wel met echte versie te maken hebt. van de drug en niet namaak melanotan toedien, dit kan schadelijke gevolgen hebben voor je lichaam. Vaak hebben de namaak middelen ook veel negatieve bijwerkingen als hoofdpijn, moeheid, minder goed zien, hoge bloeddruk en een verhoogde hartslag.

Geplaatst op Geef een reactie

Zopiclon kopen

Zopiclon kopen? Lees je eerst in voordat je een middel als dit gaat gebruiken!

Waarvoor zopiclon gebruiken?

Zopiclon wordt gebruikt om slaapproblemen (slapeloosheid) te behandelen.

Neem dit medicijn oraal in voor het slapengaan zoals aangegeven. Dit medicijn wordt meestal gedurende korte perioden van maximaal 4 weken ingenomen. Verhoog de dosis niet en neem deze niet langer in dan voorgeschreven. Tolerantie kan zich ontwikkelen bij langdurig of overmatig gebruik, waardoor het minder effectief is.

Zijn er bijwerkingen?

Slaperigheid overdag, duizeligheid, duizeligheid, bittere smaak, droge mond, hoofdpijn of maagklachten kunnen de eerste dagen optreden als uw lichaam zich aanpast aan de medicatie. Als een van deze effecten aanhoudt of hinderlijk wordt, informeer dan uw arts. Breng uw arts op de hoogte als u ontwikkelt: snelle / bonzende / onregelmatige hartslag, huiduitslag, veranderingen in het gezichtsvermogen, onduidelijke spraak, ernstige slaperigheid, geheugenverlies, gebrek aan coördinatie, verwarring, depressie, prikkelbaarheid of andere gedragsveranderingen. medicatie. Als u andere effecten opmerkt die hierboven niet zijn vermeld, neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Wees voorzichtig

Vertel het uw arts als u lijdt aan: nierziekte, leverziekte, ademhalingsproblemen, myasthenia gravis, een geschiedenis van drugsverslaving, depressie, toevallen, allergieën. Omdat dit medicijn slaperigheid kan veroorzaken, moet u voorzichtig zijn met het bedienen van machines of deelnemen aan activiteiten die alertheid vereisen. Beperk ook alcoholische dranken die deze effecten kunnen verergeren. Dit medicijn mag alleen tijdens de zwangerschap worden gebruikt als dit duidelijk nodig is. Bespreek de risico’s en voordelen met uw arts. Aangezien kleine hoeveelheden van dit medicijn worden aangetroffen in moedermelk, moet u uw arts raadplegen voordat u borstvoeding geeft.

DRUG-INTERACTIES: Vertel uw arts over alle vrij verkrijgbare of voorgeschreven medicijnen die u kunt nemen, waaronder: antidepressiva, anti-epileptica, verdovende pijnstillers, sedativa. Start of stop geen geneesmiddelen zonder toestemming van uw arts of apotheker.

OVERDOSERING: Als u een overdosis vermoedt, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts. Symptomen van overdosering zijn onder meer overmatige slaperigheid; langzame, oppervlakkige ademhaling; plotseling zweten; bleke huid; wazig zicht; en verlies van bewustzijn.

OPMERKINGEN: Ouderen zijn meestal gevoeliger voor de effecten van zopiclon. Wees voorzichtig. U kunt de eerste een of twee nachten na het stoppen met dit medicijn slaapproblemen ervaren. Wees je bewust van dit effect. Neem contact op met uw arts als het probleem aanhoudt.

GEMISTE DOSIS: Neem uw dosis in voor of voor het slapengaan. Als u een dosis mist, neem deze dan niet in de buurt van de tijd voor de volgende dosis. Sla in plaats daarvan de gemiste dosis over en hervat uw gebruikelijke doseringsschema. Verdubbel de dosis niet om in te halen.

Is zopiclon niet aan je besteed en overweeg je een ander middel? Kijk dan in onze webshop.

 

Geplaatst op 2 Reacties

Fatburner T5 en T6 in de aanbieding

ecay eca-stack zion-labs fatburner T5 T6

 

Producten als T5 en T6 van Zion Labs zijn bijzonder veelzijdig. Aan de ene kant kunnen ze je bijzonder veel energie en scherpte geven op dagen dat je het nodig hebt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld studie-dagen en andere dagen waarbij extra focus vereist is.

Waarom T5 en T6 van Zion Labs?

Fatburners in overvloed tegenwoordig. Maar dat is dus ook het probleem. Er zijn veel goede producten die ook doen wat ze zeggen. Maar helaas is er genoeg ”zooi” op de markt. In het beste geval zou zo’n fatburner tegenvallen of een beetje zijn werk doen. Maar in het slechtste geval is zo’n fatburner een gevaar voor je gezondheid. Juist daarom is het goed om eerst goed je huiswerk te doen. Zion Labs maakt al jarenlang de beste fatburners. Zuivere grondstoffen en heldere uitleg op het label.

T5 en T6 gebruiken?

Zion Labs fatburners als energie-booster gebruiken is erg gebruikelijk. Veel gebruikers gebruiken T5 en T6 op dagen die net even iets meer van ze vragen. Denk daarbij aan extra fysieke inspanning of dagen die intellectueel meer van je vragen.

Steeds meer mensen gebruiken het middel tijdens het uitgaan. Ze zien de Zion Labs producten als een veilig alternatief voor illegale en potencieel gevaarlijke dr*gs.

Maar de meerderheid wil gewoon vet verbranden. En daar is het erg geschikt voor. T5 en T6 boosten je metabolisme op. Ook vermindert het je hongergevoel waardoor je dus minder zal eten. Deze 2 voordelen zorgen er dus voor dat je lichaamsvet gaat aanspreken als energiebron.

 

Geplaatst op Geef een reactie

Xanax (alprazolam) terug in het aanbod!

xanax

Xanax 2mg ofwel alprazolam is terug in ons assortiment. Maar in beperkte oplage helaas!

Xanax (alprazolam) dempt emoties en werkt daardoor kalmerend als u angstig of gespannen bent. Hierdoor verminderen ook de lichamelijke klachten, zoals hartkloppingen, buikpijn, trillen en transpireren, die vaak met angst en spanning gepaard gaan.

Bij paniek ontstaan ook lichamelijke verschijnselen, zoals zweten, trillen, duizeligheid, misselijkheid, slappe benen, pijn op de borst en hartkloppingen. De aanvallen kunnen het gevoel geven dat men dood gaat of gek wordt.

Xanax langer dan 2 maanden achter elkaar wordt sterk afgeraden. Er is dan te veel kans dat u afhankelijk van dit middel wordt. Dit betekent dat u ontwenningsverschijnselen krijgt als u stopt met het gebruik.

 

Geplaatst op Geef een reactie

Dianabol kopen

Misschien wel het bekendste middel dat we kennen, dianabol. Het is onder onnoemelijk veel namen uitgebracht. Maar officieel heet het dus metandienone,  methandienone of methandrostenolone. Wij hanteren de naam dianabol in zowel dit artikel zowel als de webshop Anabolen Outlet om het maar makkelijk te houden.

Wat is nou precies dianabol?

Dianabol is ontwikkeld door dr. Ziegler in de jaren 50 van de vorige eeuw. Dit deed hij voor het Amerikaanse Olympische team. Echter, het middel werd 40 jaar later door de Amerikaanse FDA verboden. Het wordt algemeen beschouwd als de stamvader der anabolen steroïden.

Dr. Ziegler werkte in die tijd voor het farmaceutisch bedrijf Ciba. Hij was een oorlogs-veteraan die ooit met schotwonden in het hospitaal was terecht gekomen. Als afstammeling van 3 generaties dokters had hij zich gespecialiseerd in herstellende medicatie. Hiernaast was hij een fanatiek gewichtheffer en kende diverse Amerikaanse top-gewichtheffers van dat moment. Destijds had het bedrijf Ciba toegang tot documentatie van de nazi’s over experimenten op kampgevangenen met testosteron en maakte testosteron voor diverse, vaak experimentele, doeleinden zoals voor patiënten met brandwonden en gehandicapten.

Maar het oorspronkelijke idee kwam van een Russische collega waarmee hij in gesprek kwam tijdens de wereldkampioenschappen gewichtheffen in Wenen. Hij gaf toe aan Ziegler zijn atleten te voorzien van testosteron. Terug in Amerika is hij dat verder gaan uittesten op atleten in diverse sporten. Het resultaat was niet misselijk. Kracht en spiermassa nam flink toe, maar de bijwerkingen ook. Om die reden zocht hij naar een beter alternatief en vond dit in Methandrostenolone dat in 1958 als Dianabol werd geproduceerd door Ciba in de V.S

Wat maakt dianabol nou zo populair?

Dianabol is om een groot aantal redenen zo enorm populair (geworden). Ten eerste is het goedkoop. Zeker als u het vergelijkt met andere orale anabole steroïden zoals anavar en oxymetholone. Niet alleen per tablet maar ook verhoudingsgewijs. De grondstof behoort tot een van de goedkoopste.

Het is overal. Elk underground lab heeft dianabol in zijn assortiment, het is een absolute noodzaak dit als merk aan te kunnen bieden.

Daarnaast is het laagdrempelig. Omdat de bijwerkingen wel meevallen als de atleet zich houd aan normale doseringen. Hiermee houden we dus in ogenschouw hoe de opbrengsten (kracht en spiermassa) zich verhouden naar de bijwerkingen.

Wat ook niet onbelangrijk is, is dat dianabol zich uitstekend laat stacken (stapelen, mixen) met tal van andere anabole steroïden. Een anabolenkuur met testosteron en trenbolone waarbij dianabol wordt toegevoegd is een absoluut succes voor bijna iedere atleet.

Welke dianabol heeft Anabolen Outlet?

Wij bieden een aantal merken aan die dianabol in hun assortiment hebben. Allen zijn van uitstekende kwaliteit. Zoals die van Titan Healthcare die u hier kunt vinden. Maar een ervaren atleet heeft vaak een vast merk waar hij of zij zich goed bij voelt. Wij hopen iedereen tegemoet te komen met onze producten. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via het contact-formulier.

Succes!!

Geplaatst op Geef een reactie

Melanotan 2

melanotan mela huidbruiner

Ook in de koudere periodes is het fijn om een gezonde, bruine tint te dragen. En door een overvloed aan zonnestudio’s is dat ook goed mogelijk. Heerlijk even relaxen voor een paar minuten en maar genieten van de warmte. Echter, deze sessies zijn niet bepaald goedkoop te noemen en bovendien word (overmatig) zonnen nog steeds in verband gebracht met huidkanker. Of dit laatste ook echt zo is gaan we nu niet op in. Het is niet ons vakgebied en bovendien willen we het met u over een alternatief hebben.

Wat is precies Melanotan 2 en hoe werkt het?

Melanotan is een hormoonachtige stof die het bruiningsproces stimuleert. Oorspronkelijk is Melanotan ontwikkeld als geneesmiddel tegen huidkanker of andere huidaandoeningen die worden verergerd door Uv-straling. In de jaren 80 van de vorige eeuw werd dit synthetisch hormoon ontwikkeld in Amerika. Het doel was om huidpigmentatie te ontwikkelen. Dit komt doordat de huidcellen, of ook wel melanogenesis genoemd, meer melatonine produceren dan normaal. Het gevolg is een egale bruine teint die minder gevoelig is voor zonlicht en tegelijkertijd dus een betere bescherming biedt tegen huidkanker.

Het middel werd al tijdens het bestuderen en testen ervan enorm populair onder bepaalde groepen mensen. Want naast dat Melanotan 2 een mooi, natuurlijk en egaal kleurtje gaf zorgde het tevens voor gewichtsverlies en konden de mannelijke gebruikers rekenen op betere erecties. Hierdoor kreeg de Melanotan 2 al snel de naam ”Barbie-drug”.

Hoe gebruik ik Melanotan 2?

In een flesje Melanotan 2 zit een klein wit ”wafeltje”. Soms is dat ”wafeltje” gebroken en zijn het kleinere stukjes. Dat is geen enkel probleem en maakt voor de werking niets uit. Wij sturen altijd steriel water mee met het product, want daarmee dient u het op te lossen. Zodra het in aanraking komt met dat water lost het op. BELANGRIJK! Schud het product niet, hiermee vernielt u de Melanotan 2 en wordt het waardeloos. Wees geduldig, het ”wafeltje” lost namelijk vanzelf op in het water.

Nadat u het water aan de Melanotan heeft toegevoegd is het belangrijk deze gekoeld te bewaren. Dat adviseren we ook wanneer het product nog een droog ”wafeltje” is, maar na het oplossen is het nog belangrijker.

Melanotan 2 spuit u met een insulinenaald (U-100 1ml 0.33 (29G) x 12.7mm) bij uzelf in het buikvet (in een vetrolletje die u tussen duim en wijsvinger vastpakt). Voordat u uzelf injecteert is het belangrijk dat je het gebied met een alcoholdoekje of ander ontsmettingsdoekje reinigt en de naald na gebruik met de dop erop veilig weggooit. Deze handeling is (nagenoeg) pijnloos.
De juiste dosering is afhankelijk van het eigen lichaamsgewicht en tolerantie. Het is eenvoudig te berekenen. We hanteren voor de juiste dosering per 10kg lichaamsgewicht tussen de 0,10mg en 0,15 mg Melanotan 2 per dag. En dit om de dag totdat de gewenste kleur is bereikt. Daarna is het slechts bijhouden en volstaat 1 injectie per week meestal wel.

Onze Melanotan 2 staat onder het kopje peptides en kunt u hier vinden.

 

 

Geplaatst op Geef een reactie

Test Base Hardcorelabs (testosteron suspensie)

Wat is nou precies Testosteron Base?

Testosteron Base of kort Test Base, is testosteronvorm die esterloos is. In de praktijk betekend dat eigenlijk dat er vrijwel geen sprake is van een langzame afgifte, maar is de afgifte vrijwel direct na de injectie ervan. Het is een bijzonder krachtig middel wat het meteen niet geschikt maakt voor beginners. Testosteron Base wordt ook wel testosteron suspensie genoemd. Het is een product wat nog door enkele underground labs gemaakt wordt.

Wat is een goede dosering?

Het middel kan overigens prima met andere anabole steroïden gestackt worden. En voor maximale effectiviteit adviseren wij doseringen van 100 a 200mg per dag. Wat dus neerkomt op zo’n 700 a 1400mg per week. Dat maakt Testosteron Base niet een bepaald goedkoop product, maar de resultaten zullen u verbazen.

Waarom dit nieuwsbericht?

Wij hebben hier een nieuw-artikel van gemaakt omdat wij vinden dat dit product even wat extra aandacht verdiend. Het is namelijk lastig verkrijgbaar en mensen zoeken er vaak tevergeefs lang naar. Gelukkig heeft Hardcorelabs deze in hun assortiment geplaatst en wij in de webshop. Hier kunt u deze vinden.

 

Geplaatst op Geef een reactie

Helios Hardcorelabs

Helios Hyper Thermal Lypolitic van HardCoreLabs voor plaatselijke vetverbranding

Allereerst, wat is nou precies Helios?

Wel…Helios is een nogal uniek middel op de Nederlandse markt. In Duitsland, waar Hardcorelabs zijn oorsprong heeft, kent men het al wat langer. Maar hier in Nederland nu zo’n 7 jaar. Voor zover wij weten is het enkel Hardcorelabs die het maakt en daar zijn we best trots op. Helios is namelijk een lokale vetverbrander. En dat maakt het natuurlijk erg populair bij mensen die probleem-zones hebben waar ze maar niet vanaf komen.

Hoe werkt Helios?

Helios bevat twee erg belangrijke componenten, namelijk clenbuterol en Yohimbine hcl. Nu is het zo dat clenbuterol de temperatuur van het lichaam doet stijgen. Atleten die wel eens clenbuterol only hebben gebruikt weten exact wat hiermee bedoelt word. Een warme gloed in het gezicht en vaak een klein beetje zweten zelfs.

Daarna is de Yohimbine aan de beurt. Deze zorgt ervoor dat het lichaamsvet dat is ”losgeraakt” wordt afgevoerd. In dit proces, dus tijdens het Helios gebruik raden wij stellig aan om goed te blijven drinken. In vetcellen zit van alles opgeslagen dat mobiel raakt door dit middel. U wilt niet dat dit maar blijft zwerven in uw lichaam dus daarom, drink veel water!

Tijdens dit proces, het proces van vet verbranden op die ene plek waar het maar niet weg gaat, is het injecteren van Helios dus een must. Maar dat begreep u al. Dan weet u vast ook dat er vrij vaak geïnjecteerd dient te worden. Dus mensen met ”naaldenvrees” zullen over die angst heen moeten stappen.

En waar kan ik dit product dan precies vinden?

In onze webshop hebben we een aparte sectie met vet-verbranders. Het product Helios staat daar dus tussen. Of klik eenvoudig op deze link. Heeft u verder nog vragen over dit unieke product of opmerkingen, dan kunt u eenvoudig contact met ons leggen via ons contactformulier.